BANA BİR MASAL ANLAT

masal

Okul çağındaki çocuklara okul içindeki ve dışındaki zamanlarda karşılaştıkları sosyal sorunların neden kaynaklandığına ve bu sorunlara nasıl çözümler bulacaklarına dair onları bilgilendirmektir. Onların manevi yönden gelişmelerine yardımcı olmaktır. Bu amacımıza ulaşmak için onların ilgisini çekebilecek nitelikte materyallerle masal anlatma, tiyatro gösterisi yapma şeklinde onların izlemelerini sağlamak ve öğrenmelerini amaçlamaktayız. Bu projenin sonunda öğrencilerin karşılaştıkları sorunlara daha bilinçli yaklaşmaları ve doğru çözüm üretmeleri sağlanacaktır.

PROJE TARİHİ /SAATİ: 21 Nisan 2017 /13:00-15:00                     Yer: Bilim Sanat Merkezi

PROJE TARİHİ /SAATİ: 18 Mayıs 2017 /13:00-15:00                     Yer: Bilim Sanat Merkezi